Blog description broken when using Unyson Visual Builder

Home Forums Jevelin Theme Blog description broken when using Unyson Visual Builder

Home Forums Jevelin Theme Blog description broken when using Unyson Visual Builder

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
  • Hi,

     

    I’ve run into a strange issue when using Unyson Visual Builder.

     

    Attached is a blog preview when using the builder (outputs HTML?) and another with the default editor (correctly uses first paragraph).

     

    Any help?

     

    Thanks,

    Billy

     

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi Billy,

     

    I hope you are well today and thank you for your question.

     

    When using Unyson page builder for the post, You have to add post excerpt in the excerpt field of post as described in this page http://www.wpbeginner.com/glossary/excerpt/

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Hey Shufflehound,

     

    I’ve added both a <!–more–> tag and directly added an excerpt, yet I still get the same issue. I think the way the blog is generated takes directly from the contents.

     

    Thanks,

    Billy

    Would you mind if i log in to your site and do some troubleshooting? If this is ok then could you please share me your site log in details privately by adding them in the box having text “Click here to share private content. Only you and forum moderators will bee able see it.”?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)