Fatal error: Uncaught TypeError: Cannot access offset of type string on string

Home Forums Jevelin Theme Fatal error: Uncaught TypeError: Cannot access offset of type string on string

Home Forums Jevelin Theme Fatal error: Uncaught TypeError: Cannot access offset of type string on string

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
  • Hello,

    Any idea how to fix this error? I am trying to activate any of the demos that Jevelin brings, the activation appears to be done correctly but when I visit the site, this error is automatically generated and the demo does not show me.

    issue:

    <b>Fatal error</b>: Uncaught TypeError: Cannot access offset of type string on string in C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\inc\helpers.php:852Stack trace:#0 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\inc\templates\render-css.php(59): jevelin_font_option(‘sidebar_heading…’)#1 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\template.php(732): require(‘C:\\xampp\\htdocs…’)#2 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\template.php(676): load_template(‘C:\\xampp\\htdocs…’, false, Array)#3 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\general-template.php(204): locate_template(Array, true, false, Array)#4 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\inc\helpers.php(368): get_template_part(‘inc/templates/r…’)#5 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\inc\static.php(85): jevelin_render_css()#6 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\inc\init.php(30): include(‘C:\\xampp\\htdocs…’)#7 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\inc\init.php(191): Jevelin_Theme_Includes::{closure}(‘C:\\xampp\\htdocs…’)#8 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\inc\init.php(208): Jevelin_Theme_Includes::include_isolated(‘C:\\xampp\\htdocs…’)#9 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\inc\init.php(218): Jevelin_Theme_Includes::include_child_first(‘/static.php’)#10 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\class-wp-hook.php(292): Jevelin_Theme_Includes::_action_enqueue_scripts(”)#11 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\class-wp-hook.php(316): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array)#12 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\plugin.php(484): WP_Hook->do_action(Array)#13 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\script-loader.php(2027): do_action(‘wp_enqueue_scri…’)#14 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\class-wp-hook.php(292): wp_enqueue_scripts(”)#15 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\class-wp-hook.php(316): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array)#16 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\plugin.php(484): WP_Hook->do_action(Array)#17 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\general-template.php(3009): do_action(‘wp_head’)#18 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\header.php(22): wp_head()#19 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\template.php(730): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’)#20 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\template.php(676): load_template(‘C:\\xampp\\htdocs…’, true, Array)#21 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\general-template.php(48): locate_template(Array, true, true, Array)#22 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\page.php(13): get_header()#23 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-includes\template-loader.php(106): include(‘C:\\xampp\\htdocs…’)#24 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-blog-header.php(19): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’)#25 C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\index.php(17): require(‘C:\\xampp\\htdocs…’)#26 {main} thrown in <b>C:\xampp\htdocs\mysite\wordpress\wordpress\wp-content\themes\jevelin\inc\helpers.php</b> on line <b>852</b>

    I am waiting for help. Thanks

    Hi @ofcorrea,

     

    Sorry to hear about the problem you are having.

     

    Please make sure that you are using the below latest version of the theme and make sure that you have activated the theme required plugins from Admin Area -> Appearance -> Install Plugins

     


    Please login to access this file

     

    Also, could you please share your site URL where it’s happening so that I can troubleshoot it?

     

    Best regards,
    Shufflehound team

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)