Lightbox

Home Forums Haste Theme Lightbox

Home Forums Haste Theme Lightbox

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
  • nate
    Participant

    Lightbox does not work when trying to click on pictures to enlarge. I’ve tried with the one for your theme and the one for elmentor. Does not work, even with Lightbox option enabled.

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    Just checked it and can confirm that we also couldn’t get lightbox to work.

    We will inspect this further and will try to find a solution.

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    nate
    Participant

    Thanks.

    nate
    Participant

    Reached out to elementor too and this is their response.

    Shufflehound
    Moderator

    Thank you for this information!

     

    Then it is a bug and we will try to fix it soon (hopefully in upcoming days)

    nate
    Participant

    Hopefully

    nate
    Participant

    Can you also tell me how to stop the contact box from moving on this page in the comments ?

    nate
    Participant

    Also the floating box is not showing on the website when someone else views with coming soon off. it’s just a blank white space on the home page.

    nate
    Participant

    it also seems that the mobile header social icons are not working either after adjusting in the theme options.

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    We just updated your website theme to our latest beta version, where most of these issues should be fixed:

    • Lightbox should be working (browser cache may need to be cleared)
    • Header social icon links should be working

     

    We also disabled contact box parallax option (it was under Section > Advanced (tab) > Parallax+).

     

    Let us know if the issues are fixed. 🙂

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    nate
    Participant

    Thanks. There is also an issue with the portfolio slider being blank on the front end but when an admin is logged in it is white. This is on the home page. Also there is a gap between them I want them to be all decent size. can you explain how to fix ?

    • This reply was modified 1 month ago by nate.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Shufflehound
    Moderator

    We found a strange JavaScript related issue, which is now fixed in the latest beta version (1.0.1.5). Can you please take a look?

     

    About the gap, can you please give us a screenshot? So we can better understand what needs to be changed.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)