mega menue does not work

Home Forums Gillion Theme mega menue does not work

Home Forums Gillion Theme mega menue does not work

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • Hi, I have problems with the megamenue.

    4 month ago I works fine ion my other site (screenshot 3_)

    Now I created the mnagamenue (screenshot_01), but I connto see the settings-Button and after saving the menue button changes from megamenue to categorie (screenshot 2)

     

     

    best regards

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi @stodulka,

     

    I hope you are well today and thank you for your question.

     

    The mega menu setting is changed in the latest version of the theme as shown in the attached screenshot.

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Thx, I have seen the new version. But this did not work, therfore I thought, I have to look for the seetings.

    I have the same settings as you (seen in screenshot 4) – but the mega menu does not work.

     

    br tom

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Could you please display the blog posts by configuring the mega menu settings as shown in the attached screenshot?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    find the screenshot attch.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Could you please share your site URL where it’s happening so that I can troubleshoot it?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)