Same page nav is reloading page

Home Forums Jevelin Theme Same page nav is reloading page

Home Forums Jevelin Theme Same page nav is reloading page

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • Nav was working fine, but now seems to have issues. The same page nav links will reload the page in addition to scrolling into view. Menu paths are absolute because there are other pages in the navigation that require the ability to navigate back to homepage with section links.

    https://www.eaglesnestdevelopers.com

    Here is development site of it working properly. Menus are set up the same.
    https://end.hof-mock-el.com

    Hi @spfskyline,

     

    I hope you are well today and thank you for your question.

     

    Please clear the W3 Total Cache that you are using on your site eaglesnestdevelopers or temporary disable it.

     

    Also please make sure you are using latest version of theme on your site.

     

    This can be due to plugin conflict on your site so please try temporary deactivating all plugins and see whether everything works fine and then enable the plugins one by one to see which plugin is conflicting if any.

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Thanks. Purged all caches, no luck. Disabled all plugins except Unyson and Slider Revolution, no luck. Theme is 2.4.11.

    Plugins are currently disabled if you want/need to look at the site.

    Would you mind if i log in to your site and do some troubleshooting? If this is ok then could you please share me your site log in details privately by adding them in the box having text “Click here to share private content. Only you and forum moderators will bee able see it.”?

    credentials have been sent. Thanks.

    I didn’t get it so could you please send it on support2@shufflehound.com and notify me here.

    email sent

    also getting the “Are you sure you want to do this? Please Try Again” WordPress failure when trying to update theme.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    I was able to get the WordPress Failure corrected and updated the theme to 2.4.12. Still have the other issues though.

    Solution for this topic

    I finally figured this out and it is all my fault! The links are absolute so that they will work on other pages. They had http instead of https and browser thought it needed to load a new page…

     

    Sorry!

    Awesome great to see you got that figured out.

     

    Please advise if you have more questions.

     

    Have a fantastic day!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)