Slider Revolution error

Home Forums Jevelin Theme Slider Revolution error

Home Forums Jevelin Theme Slider Revolution error

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
  • Hello,

     

    I’m getting  an error when using Slider revolution for a video showcase. In “navigation” when “tabs” are enabled with a “Hesperiden” style I get this:

     

    http://www.astrobobo.net/?page_id=1802&preview=true

     

    When style is set to “none” I can see the content but no thumbs or tabs. The above settings are default for a free video player template available for Slider Revolution: https://revolution.themepunch.com/wordpress-media-gallery-slider/

     

    I set the navigation to “thumbs” and it works, but it would be nice to have tabs as the video thumbs are not always explanatory of the content.

    Hi @Astrobobo,

     

    I hope you are well today and thank you for your question.

     

    Could you please share the screenshot of how you have configured the slider so that i can better understand it and help you?

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Sure, here you go. The tabs style Hesperiden gives the error. If it’s set to “none” the video can be seen in the main slider, but the thumbs in tabs are not visible.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Actually this is plugin territory and the theme can’t do anything with it.

     

    You can contact Slider Revolution plugin author regarding this.

    I probably could. But it’s the plugin you include in your theme. And it doesn’t work.

     

    So that’s two “bonuses” in your premium theme – I can’t have a nice photo gallery or full functionality with the bundled plugin!

     

    I think those are the basic things one would hope for when purchasing a theme.

     

    Is there a way to have my money back?

     

    Please no offense, but this just doesn’t work for me.

     

    Thanks!

    Hi there,

     

    Our included plugin Slider Revolution is compatible with our theme, but we can’t make sure that every plugin option is working right, because that is up plugin developer. Otherwise we couldn’t include any feature rich plugin.

     

    If you can give us a live link to your issue, we could take a look for a solution.

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    I understand. That is why I’m pointing out to the problems. But if you include the plugin and something doesn’t work – I think you should work it out. The customers should rightly expect everything to work if they buy the theme.

     

    I already gave you a link, in the first message.

    Thank you, but the first link shows 404 error message.

    Ok, here’s the published page with the slider:

     

    http://www.astrobobo.net/?page_id=1802

     

    Also, note this page: http://www.astrobobo.net/?page_id=7

     

    There are two sections with exactly the same settings and padding. The top one has two 1/2 columns. They don’t align. Also, the bottom one has a tab section which, when set to “style 1” (as it’s set now) breaks out of the frame.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)