Cannot turn off Login/register button in header

Home Forums Gillion Theme Cannot turn off Login/register button in header

Home Forums Gillion Theme Cannot turn off Login/register button in header

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
  • elomt
    Participant

    In Theme Settings -> Header ->Elements I cannot turn off the “Login/register button in header” setting. When I uncheck the box and save it, it comes back checked again after a refresh.

    • This topic was modified 1 year ago by elomt.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    We just tested it on our test site and was working fine.

    Would it be possible to login into your website to test it further? (you can share login details in the private information field)

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    elomt
    Participant

    Hello,

    Login details attached.

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    Thank you for the login details!

     

    However, we couldn’t access the theme settings as it seems this account can’t access that. Can you please change that?

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    elomt
    Participant

    Hello,

     

    Sorry about that. Please try again, you should have permission now.

     

    Thanks

    Shufflehound
    Moderator

    It seems that there is a bug indeed.

    Currently, we fixed it with custom CSS (added in the theme settings).

     

    Can you please let us know if the issue is fixed?

    elomt
    Participant

    ok the css solution works. when will the proper fix come in?

    Shufflehound
    Moderator

    We are currently not sure why this issue is happening as previously it was working fine. So we can’t give any exact dates on this one.

    elomt
    Participant

    Can you please document it and make an issue for the developers to work on it?

     

    In the mean time…please go ahead and close the ticket for now. thanks

    Shufflehound
    Moderator

    The issue is already documented.

     

    Sure, we will close this ticket.

    buzzjeux
    Participant

    Hi,

    I post here because is the exact same related problem.

    Same issue for me if i try to desactivate “login” or “side menu”.


    @Shufflehound
    : can you share the relevant custom CSS you added to fix this issue or link to the documented issue link ?

    Best regards

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    Sure, we will just need a link to your website.

     

    Best regards,

    Shufflehound team

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)