Login frame error

Home Forums Gillion Theme Login frame error

Home Forums Gillion Theme Login frame error

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • As the title suggests, when I try to click on the bookmark icon, the logon frame error is not displayed as always, this error occurs when I use the latest version of the theme. How to fix it? You can check out my website: https://wootalk.org

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi @mqk051197,

     

    Sorry to hear of the problem you are having.

     

    This can be due to plugin conflict on your site so please try temporary deactivating all plugins specially screets-lcx plugin that you are using on your site except Unyson plugin and see whether everything works fine and then enable the plugins one by one to see which plugin is conflicting if any.

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    I tried it as you said, but still did not fix it. And before that, I still activate all the plugins and normal use, only recently when I upgraded to the latest version of the problem.

    I have tested it on my test site and it’s working fine for me using latest version of Gillion theme as displayed in the attached screenshot.

     

    Could you please temporary disable cahcing and minification used on your site?

     

    Also would you mind if i log in to your site and do some troubleshooting? If this is ok then could you please share me your site log in details privately by adding them in the box having text “Click here to share private content. Only you and forum moderators will be able see it.”?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    I tried turning off the plugin cache as you said but still not successful, so there seem to be some other conflicts. I hope you take the time to help me fix it, the information I have access to the website I have below. Thank you !

    Solution for this topic

    I logged in to your site and made it to display by enabling Login and Back To Top Button as displayed in the attached screenshots.

     

    I have created feature request for it so that it will not be required to enable these options in the future version of theme.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    It seems you have misunderstood me, I have seen you reactivate the Back To Top Botton, but previously I did not want to use it so I turned it off. As for the login issue you said as in the screenshot, of course I know about that feature, but what I want to say is that the error that occurs when I click on the bookmark icon is not displayed so the frame posted. Enter as always. What is the cause of this? Because I see it has not been fixed yet.

    Solution for this topic

    It seems you misundertood my above reply.

     

    What i meant the login screen displays fine as shown in the attached screenshot after enabling login and Back to top buttons on your site.

     

    Please test it clearing your browser cache.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Thanks for your support ! Wish you a good day 🙂

    You are most welcome here 🙂

    The issue is resolved in the below latest version of theme so please update the theme as described here https://support.shufflehound.com/updating-theme/

     


    Please login to access this file

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)