Page not showing up

Home Forums Jevelin Theme Page not showing up

Home Forums Jevelin Theme Page not showing up

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
  • Hi, I have added a page called “projects” and used one of the homepage templates to design it. Whenever I click on the URL of this page or on the preview, it does not show up. What can I do? It is based on the standard template and one of the main pages. It also does not show when clicking on it in the navigation. Thanks.

    Hi @NicolaH,

     

    Sorry to hear of the problem you are having.

     

    Please resaving your site permalink settings from Settings -> Permalink

     

    Also could you please share me the page URL from your site where it is not displaying correctly so that i can troubleshoot it?

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Hi, thanks for the answer.

    The site is not yet online.

     

    Here is the login:

    http://greenartifact.com/wp-admin/

    User: Support

    Pwd: GFp$CuXPre9rLD2@R*E4Vafk

     

    The page not showing up is the project page.

    Thanks! Nicola

    Thank you for sharing the site details unfortunately it is not working for me.

     

    Also please change the shared site credentials immediately as you have shared it publicly and anybody can access it and may misuse it.

     

    If you want to share any sensitive data  with us then you can do so privately by adding them in the box having text “Click here to share private content. Only you and forum moderators will bee able see it.”

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)