Empty page

Home Forums Gillion Theme Empty page

Home Forums Gillion Theme Empty page

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
  • skinnydog
    Participant

    hi,

    we are having problems with this theme. All our pages and posts are not displaying the content.

     

    For example this page

    https://wargravetheatre.co.uk/about-wargrave-youth-theatre/

    We can edit the page but the content does not appear.

    Can you help please?

    thanks

    Kevin

    skinnydog
    Participant

    Hi again,

    Is it possible to get some help with this issue please?

    thanks

    Kevin

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    Sure, that is indeed a very strange issue.

     

    Have you tried updating the theme and WordPress to the latest version? If so, could you possibly share login information with us, so we can inspect this issue further? (you can share it via the private information field)

     

    Best regards,

    Shufflehound Team

    skinnydog
    Participant

    Hi,

    thanks for the reply. We have updated the theme and WPBakery is on 7.3 but it won’t let us update to the latest.

    A good example of a page which is not showing the content is

    https://wargravetheatre.co.uk/about-wargrave-youth-theatre/

     

    thanks

    Kevin

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    We just tried to login to your website and received – “There has been a critical error on this website. Please check your site admin email inbox for instructions.”.

     

    Can you please check that?

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    skinnydog
    Participant

    Hi, I have supplied the login which works in the private information field.

     

    Thanks

    Kevin

     

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    Thank you, the login details are working fine. 🙂

     

    We have noticed a few more strange issues, so before continuing, we need to know if the theme files have been modified?

     

    Best regards,
    Shufflehound Team

     

    skinnydog
    Participant

    Hi

    We have not changed any theme files.

    thanks

    Kevin

     

    Shufflehound
    Moderator

    Currently, we have updated the theme, some other plugins, and tested multiple things, but the issue still persists.

     

    For more context, do you perhaps recall when this issue started?

    skinnydog
    Participant

    Hi,

    We have only made small changes since the website has been running and it was during the last plugin updates that this started to happen.

    thanks

    Kevin

    Shufflehound
    Moderator

    We just performed a quick reinstall/update to the latest WordPress version, and it seems that the issue is fixed. It appears that your WordPress version was somehow corrupted.

     

    Can you please check it now? 🙂

    skinnydog
    Participant

    Hi,

    That is great news. It’s all looking as it should now.

    Thank you for all your help.

    Kevin

     

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)