Incorrect theme display in Safari

Home Forums Jevelin Theme Incorrect theme display in Safari

Home Forums Jevelin Theme Incorrect theme display in Safari

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • I have a small problem displaying the Jevelin_4.8.1 theme in Safari browser versions 13.1 and 14 (screenshots are attached)
    In other browsers, everything seems to be fine.
    Can you tell me what could be the reason ?

    Site https://is.gd/iIOu4r

    Thank you

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi @carloslofstedt,

     

    I hope you are well today and thank you for your question.

     

    Could you please clear and temporarily deactivate the WP Fastest Cache that you are using on your website so that I can troubleshoot it?

     

    Also, this can be due to plugin conflict on your site so please try temporarily deactivating all plugins except Unyson, Redux framework, and WpBakery page builder plugins and see whether everything works fine and then enable the plugins one by one to see which plugin is conflicting if any.

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    I disabled the caching plugin(WP Fastest Cache)
    Please check the website now,thank you

    I don’t see the issue on the safari browser.

     

    Which version of the Safari browser are you using?

     

    Could you please try clearing your browser cache?

     

    Safari browser versions 13.1 and 14

    Cleaning the browser does not help, the check was also carried out on two different PCs

    I tested it on safari browser 13 as shown in the attached screenshot and it works fine.

     

    Please test it without logging into your website and refreshing the website multiple times.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)