Reblog

Home Forums Jevelin Theme Reblog

Home Forums Jevelin Theme Reblog

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Shufflehound Support 2 months, 1 week ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
  • Hello,

     

    I have recently installed the jeveline theme on a new wordpress installation.

     

    The wordpress installation is purchased/hosted on wordpress.com.

     

    Unfortunately, this does not work:

    • A blank, new blog post appears
    • The originating content appears to the ‘reblog’ button depressed and unable to reshare.

    Please could you provide some support.

    Thank you.

    Kind regards,

     

    Terry

    Hi Terry,

     

    I hope you are well today and thank you for your question.

     

    Could you please share me your site URL where it’s happening and screenshots of the issues so that I can help you?

     

    Also, would you mind if I log in to your site and do some troubleshooting? If this is ok then could you please temporary share me your site admin log in details privately by adding them in the box having text “Enter your private content here (only you and forum moderators will be able see it)”?

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Please advise how you would like this information shared.

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by  miwhip.

    Please don’t share sensitive information on the forum as this is public forum so the information shared can be misused by others.

     

    Please change the shared credentials ASAP.

     

    If you want to share anything privately then you can do so by adding them in the box having text “Enter your private content here (only you and forum moderators will be able see it)”.

     

    Also as requested please share the screenshots of the issues.

    Please check your inbox.

    Where have you sent it?

     

    Please send it on [email protected]

    Sent.

    Please could you delete this entire thread from public view, once concluded.

    Thank you.

    I am asking you again and again.

     

    Where have you sent the details?

     

    If you have sent it on the email then please keep the email title the same as this topic title.

     

    Also you can share it privately by adding them in the box having text “Enter your private content here (only you and forum moderators will be able see it)”.

     

    Also as requested please share the screenshots of the issues.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)