Revolution Slider Error

Home Forums Jevelin Theme Revolution Slider Error

Home Forums Jevelin Theme Revolution Slider Error

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • Revolution Slider Error: You have some jquery.js library include that comes after the revolution files js include.
    This includes make eliminates the revolution slider libraries, and make it not work.

    To fix it you can:
    1. In the Slider Settings -> Troubleshooting set option: Put JS Includes To Body option to true.
    2. Find the double jquery.js include and remove it.

     

    This error found when i try to move the localhost files for hosting.

    i can not find the troubleshooting set option in slider setting.

    could you help me out please?

    Hi @leftclick,

     

    Sorry to hear of the problem you are having.

     

    This can be due to plugin conflict on your site so please try temporary deactivating all plugins except Unyson and Slider revolution plugins and see whether everything works fine and then enable the plugins one by one to see which plugin is conflicting if any.

     

    Also you will find mentioned Troubleshooting option in the slider settings as shown in the attached screenshot.

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Superb. it’s working now. Thank you

    btw, here is the final version of our website http://www.left-clicks.com

    some icons are not displaying properly !

    Please make sure in your site General settings WordPress and Site URLs are correct and same as shown in the attached screenshot.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    tried it, but..

    the problem still exist,

    http://left-clicks.com/

     

    png logos in clients section, just above footer , are not displaying in my website, when i changed some png logos to jpg it worked. but i needed it in png format.

     

    why the website do not support png format ?

    tried it, but..

    the problem still exist,

    I can see it is displaying fine on your site now as shown in the attached screenshot.

     

    Is the issue resolved now?

     

    png logos in clients section, just above footer , are not displaying in my website, when i changed some png logos to jpg it worked. but i needed it in png format.

    Not sure which client section you are referring here so could you please share screenshot of it?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Thank you for the reply,

     

    It is in the same section, now i placed logos with jpeg format with background as the same color.

    so its working now

     

    but it will be better if i can include png logos, pls advice if there is any quick solution

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Solution for this topic

    Its look okei after plugins re-installs , thank you btw…

    You are always welcome here 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)