Slider Revolution not showing and Jquery message : (

Home Forums Jevelin Theme Slider Revolution not showing and Jquery message : (

Home Forums Jevelin Theme Slider Revolution not showing and Jquery message : (

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • Dear,

     

    This is the second time I get this issue.

     

    Slider Revolution is not showing and Jquery message:

    jQuery(document).ready(function($) {
    if( $(window).width() >= 800 ) {
    $(‘.sh-section-2e678127a9f958a881b2c546de69d316’).jarallax({
    speed: 0.5 });
    }
    });

     

    Last time I update all plugins and it worked. Now it did not. Please help

     

    And the availalbe extensions ” Page Builder” is disabled?  I attached a screenshot

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi @chrisoul84

     

    Sorry to hear of the problem you are having.

     

    Could you please share me your site URL where it’s happening?

     

    Also would you mind if i log in to your site and do some troubleshooting? If this is ok then could you please share me your site log in details privately by adding them in the box having text “Click here to share private content. Only you and forum moderators will bee able see it.”?

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Dear Mr/Ms,

     

    Thank you so much for your reply!

     

    This is the URL: http://adamantrenewables.com/wp-admin/

    I have maintenance mode activated!

    Username: Chris

    Password: 000084

     

    It is troughout the whole website. Has it to do with the update to wordpress 4.9?

     

    Thank you in advance!

     

    Kind regards,

     

    Chris form Amsterdam, the Netherlands

    Thank you for sharing site credentials but please don’t share sensitive information on the forum as this is public forum so the information shared can be misused by others.

    Please change the shared  credentials ASAP.

    You can share sensitive information privately by adding them in the box having text “Click here to share private content. Only you and forum moderators will bee able see it.”?

    I deleted and reinstalled Unyson page builder and it is working fine on your site now.

     

    I don’t find Slider Revolution issue anywhere on your site so could you please tell me exactly where i will get it so that i can troubleshoot it?

    Dear,

     

    Thank you! I did not know that this was on the forum publicly. I thaught is was private. I change the credentials.

     

    Thank you for the fix! Everything is ok now.

    I tried it aswell but it did not work.

    Could you explain to me how you did it, to prevent this happening again in the future? Did you reinstalled a newer version of Uyson, Page builder?

     

    Kind regards
    <div class=”grammarly-disable-indicator”></div>

    Solution for this topic

    Glad everything is ok for you now.

     

    I just deleted and reinstalled Unyson page builder extension on your site.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)