the template final result appearing not fine

Home Forums Jevelin Theme the template final result appearing not fine

Home Forums Jevelin Theme the template final result appearing not fine

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
  • Hi,

    i have tried installing the theme on localhost as well as on live server, the template final result appearing not fine, check screenshot, sections background colors missing, some elements missing, also slider rev content missing, check screenshot, i am a developer i did all correctly, and tried multiple times on localhost and on live server, but same results.

    steps i did:
    – install WordPress
    – upload theme jevelin.zip
    – install all recommended plugins & activated
    – ran demo import content

    all the above steps ran smooth without any error, but when it says all done see visit the site, i don’t find complete site, see screenshots what’s appearing

    please tell me asap why this is happening

    Thanks

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi Akif,

     

    Sorry to hear about the problem you are having.

     

    Could you please tell me which demo content you have imported?

     

    Also, could you please share your site URL where it’s happening so that I can troubleshoot it?

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Akif
    Participant

    this is creative agency template, also i am doing this on localhost, please this the error from your side, please check by installing yourself, and check why this is happening

    • This reply was modified 1 week ago by Akif.

    I have tested it on my test site and it’s working fine for me using the latest version of the Jevelin theme.

     

    Could you please delete all the content on your localhost website using the below plugin and reimport the demo content?

     

    https://wordpress.org/plugins/wp-reset/

     

    Please make sure that you are using the below latest version of the theme and activate all the theme required plugins.

     


    Please login to access this file

     

    Also, please share with me the screenshot of the successfully imported demo content and the pages created in the admin area of your website.

    i did exactly same as you told, i even did on fresh wp installation, but see the attached results what i am getting on front, many things missing

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Could you please also share the screenshot of the successfully imported demo content message and the pages created in the admin area of your website?

    listen you are just wasting time, do one thing, go and install yourself the creative agency template, you will get the same outputs, then you can troubleshoot the problem, i am developer i am doing all that perfectly from my end, there is something wrong with that creative agency template

    Sorry for the inconvenience caused.

     

    I could confirm the issue on my test site, therefore, I notified the theme developer about this so that it will be fixed.

     

    The issue will be fixed ASAP.

    once the issue is fixed, please do let me know, already alot of time wasted, please get that done asap

    Sure, we will notify you here.

    hello, you are taking a lot of time, already wasted a lot of time

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)