"Theme Settings" issues after 3.0.0 upgrade

Home Forums Jevelin Theme "Theme Settings" issues after 3.0.0 upgrade

Home Forums Jevelin Theme "Theme Settings" issues after 3.0.0 upgrade

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • Hi,

     

    I’ve just updated my Jevelin theme (following the instructions on the support page) but, as soon I upgraded it, the “Theme Settings” page under “Appearence” does not work any more.

    The problem seems related to these two exeptions, which are visible through the developer console:

     

    1. Uncaught TypeError: Cannot read property ‘click‘ of undefined (in theme-options.js)
    2. Uncaught TypeError: Cannot read property ‘hasClass‘ of undefined (in load-scripts.php)

    I attached the detailed error and the page appearence.

    Do you have any solution to this?

     

    BR

     

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi there,

     

    Thank you for reporting this issue.

    Please test if it is fixed in this version bellow:


    Please login to access this file

     

    Best regards,

    Shufflehound team

     

    Hi,

     

    First of all thank you very much for your fast reply.

    Unfortunately the issues have not been solved. The page keeps freezing into the same state of my last post and the exeptions (as attached) are generated.

     

    I deleted the theme and reinstalled following instuctions. No caching plugin are active jet. I cleared all the caches.

     

    Looking forward to receive your feedback,

    BR

     

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Solution for this topic

    Did you also clear browser cache with like Ctrl+F5 combination? Because we could replicate your issue, but after this fix it is working fine for us.

    Just cleared all the caches via a hard reset inside the browser and the page works well. Thank you very much.

    You are most welcome here 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)