unwanted black frames when slider starting

Home Forums Jevelin Theme unwanted black frames when slider starting

Home Forums Jevelin Theme unwanted black frames when slider starting

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • Hi and thanks for the help with the re-order function in “Portfolio”.
    I will use a video (vimeo) in my header. I made a dummy I use (Slider Revolution). As cover image I have added a white .jpg because I do not want any cover image. When the movie starts, black frames shows up which I do not want.
    I can not understand where the frames come from (the movie fades from white.). Help. Here is a link that shows how it looks: http://sub.blomqvistproduktion.se/

     

    Ronald

    Hi Ronald,

     

    I hope you are well today and thank you for your question.

     

    The black frame is a part of video which you can also see when you directly visit the video from below URL.

     

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    1

    Hi and thank you for your participation.
    No, there are no black frame in the start of the video. I have edited a new version whith an absolutely clean cut in the start. Between the white .jpg and the video black frames showing up.

    2

    I have problem with installation af a Revolution slider filmstrip plugin “codecanyon-2751380-slider-revolution-responsive-wordpress-plugin (1)”.

    I have updated the slider to the latest version but the plugin is rejected.

    Earlier this plugin was installed on a “testsite” but this is now deleated.

     

    Please help.

     

    Ronald in Sweden

    1

    Hi and thank you for your participation.
    No, there are no black frame in the start of the video. I have edited a new version whith an absolutely clean cut in the start. Between the white .jpg and the video black frames showing up.

    Ok then please add the same video in any page and share me the page URL so that we can check it.

     

    Also see the solutions posted in the following topics.

     

    http://stackoverflow.com/questions/19794000/removing-black-borders-on-a-vimeo-iframe-embed-using-css

    http://www.kriesi.at/support/topic/is-it-possible-remove-black-frame-around-vimeo-video/

     

    2

    I have problem with installation af a Revolution slider filmstrip plugin “codecanyon-2751380-slider-revolution-responsive-wordpress-plugin (1)”.

    I have updated the slider to the latest version but the plugin is rejected.

    Earlier this plugin was installed on a “testsite” but this is now deleated.

    The theme only comes with Revolution slider plugin and not any other add ons or plugins of it so we don’t provide support to them here. Please see https://themeforest.net/item/jevelin-multipurpose-premium-responsive-wordpress-theme/14728833/support

    Hi again.

    Do not know what to do. There must have been a lot of people who had have my problem with black flimmer in the video start?

    It seems that all video from Vimeo start playing from black. I have put in the video, which is 100 % clean cut in the start, on the portfolio page.  http://sub.blomqvistproduktion.se/trendy/ I guess you will find it.

    The header on this page is placed in another video container (not Vimeo or revolution slider) and it starts also in black.

     

    I give it up and accept it.
    Why is a cover image necessary whatsoever?

     

    Regards Ronald

    Why is a cover image necessary whatsoever?

    It is Revolution slider plugin developer decision so not sure but it is necessary.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)