URL problem

Home Forums Jevelin Theme URL problem

Home Forums Jevelin Theme URL problem

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Shufflehound Support 1 week, 2 days ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • Good day! Thanks for the help last time. The following problem has occurred which I cannot solve. Whether the matter is in WordPress itself or in your theme. When I create a page with a URL where only numbers in the URL are automatically added 2. For example, when I create a page / 15, total / 15-2. And so only with numbers. Could you help me?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi @easystandart,

     

    I hope you are well today and thank you for your question.

     

    Please make sure that the page with a similar slug doesn’t exist on your site.

     

    Could you please share me the screenshot of your site permalink settings from Admin Area -> Settings -> Permalinks

     

    I don’t understand the language displayed in your shared screenshots so would you mind if I log in to your site and do some troubleshooting? If this is ok then could you please temporary share me your site admin login details privately by adding them in the box having text “Enter your private content here (only you and forum moderators will be able see it)”?

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Solution for this topic

    thanks
    I solved the problem using the plugin
    https://wordpress.org/support/plugin/allow-numeric-stubs/

    Awesome great to see you got that solved.

     

    Please advise if you have more questions.

     

    Have a fantastic day!

    Using the allow-numeric-stubs plugin, I removed the “-2” from all the urls in which it was however there is one url where I removed the “-2″ but the page was not found (404 error) although all the others work correctly.
    There was also a mistake ”
    Error posting. Error message: The response is not a valid JSON response on only one page ”
    The screenshots show that with / 9001-2 the page is displayed, and when I put / 9001 it gives an error
    Please, could you see what the problem is hidden?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    To confirm whether this is a Jevelin theme issue, just temporary use the Twenty Seventeen theme on your site. If everything works fine then it’s the theme issue.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)