Blog Posts Categories module style 1 subline separator lines broken

Home Forums Gillion Theme Blog Posts Categories module style 1 subline separator lines broken

Home Forums Gillion Theme Blog Posts Categories module style 1 subline separator lines broken

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • Hello,

    I’ve got a problem with the Blog Posts Categories module, style 1 , though it seems to affect other styles as well. On desktop sizes all looks great, however, on mobile devices, the separator lines underneath the category labels are displayed incorrectly, please see the screenshot attached.

    I tried to play around with YellowPencil trying to fix this, but wasn’t able to. Any ideas or a custom CSS snippet to fix this?

    Thank you very much,

    Christopher

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi Christopher,

     

    I hope you are well today and thank you for your question.

     

    Could you please share the page URL from your site where it is displaying so that I can troubleshoot it?

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Sure, I added the link in the private information field. You need to scroll down a little bit to locate the categories module.

     

    Best,

    Christopher

    Solution for this topic

    You can resolve it by adding the following CSS code in the Custom CSS code option of your theme on the below path.

     

    Admin Area -> Appearance -> Theme Settings -> Custom Code -> CSS Code

     

    .sh-categories-title {
        margin-bottom: 0 !important;
    }

    Works, thank you very much 🙂

    You are most welcome here 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)