Problems with Post Images

Home Forums Gillion Theme Problems with Post Images

Home Forums Gillion Theme Problems with Post Images

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • Hello,

     

    I’m using an image on my post header and also a gallery at the end of the page. When I uploaded the images and the post, everything was ok.

    But now they are very pixelated and doesn´t open the lightbox, I can´t click on them.

     

    It’s on this page:

    http://www.pausaparaumlivro.pt/o-triunfo-dos-porcos-george-orwell/

     

    Can you help me please?

     

    Best Regards

     

    Solution for this topic

    Hi Sofia,

     

    Thank you for your question.

     

    I visited your shared site and it seems you are using Jetpack plugin on your site so could you please try temporary deactivating its Photon module on your site as shown in the attached screenshot?

     

    This jetpack photon module is not updating the images stored on wp.com so to resolve the issue either disable this module or update the images on wp.com by contacting jetpack support team.

     

    Then try regenerating thumbnails using the below plugin.

     

    https://wordpress.org/plugins/force-regenerate-thumbnails/

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hello,

     

    Thank you very much for your help and attention.

    Indeed was a problema with Jetpack plugin, now it’s resolved.

     

    Best regards.

    You are most welcome here 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)