Related posts not populating

Home Forums Gillion Theme Related posts not populating

Home Forums Gillion Theme Related posts not populating

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
  • Hey guys,

    Loving the theme so far; however, it randomly today the related posts stopped showing at the foot of posts. I turned it off and back on again and all that showed up was the title with no images/posts below (image attached). Even when I zoom out, you can see that they aren’t “hiding” behind my footer.

    Currently I have it turned off and have the next/previous post option enabled until I can get it fixed. Can you help? My site is buzzvelo.com

    Best,
    J

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi there,

     

    Can you please share us your website link, so we can take a look? (you can do it in the private field)

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    Sure, here you go:

    Sorry for our late response.

     

    We can see your website, but looks like you turned off this feature completely. Therefore at the moment we can’t do any debugging.

    Hey guys,

    I’ve reactivated it for you now.

    Best,
    J

    Yes, we can confirm your issue, but at the moment we can’t really find the issue cause.

    Would you mind if I log in to your site and do some troubleshooting? If this is ok then could you please share me your site log in details privately by adding them in the box having text โ€œClick here to share private content. Only you and forum moderators will bee able see it.โ€?

    For sure. Here you go.

    Thank you, we accessed your site successfully.

     

    Maybe it happened after some update and also did you try yo updated to the latest theme version?


    Please login to access this file

    Just updated it. Still nothing.

    For some reason they were inheriting from user agent stylesheet to display none. So I added this css to show them and it worked:

    .post-related {
    display: block !important;
    }

    However, now they are stacked and huge. Can you please help me get it back to the normal format?

    Did you manage to fix it? It is looking fine for us now.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)