Social Icons not loading or missing

Home Forums Gillion Theme Social Icons not loading or missing

Home Forums Gillion Theme Social Icons not loading or missing

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • I’m still in the process of converting over from a previous theme, but no matter what I do I still seem to be missing the social icons.
    There was a point where the did load up briefly, but have disapeared again.
    http://disneybrit.com/

    Any ideas?

    Thanks

    AL

    Solution for this topic

    Hi AL,

     

    Sorry to hear of the problem you are having.

     

    I visited your shared site and found it is generating following error message in browser console causing social icons font not to load.

     

    Access to Font at 'http://www.disneybrit.com/wp-content/themes/gillion/fonts/Simple-Line-Icons.ttf?v=2.2.2' from origin 'http://disneybrit.com' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'http://disneybrit.com' is therefore not allowed access.

    Please make sure you are using same URL in your site General settings as shown in the attached screenshot.

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Excellent. This sorted out the problem, Thanks
    It also sorted out a login in issue I had too.
    Thanks again

    You are always welcome here 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)