theme throws error on installation at localhost

Home Forums Gillion Theme theme throws error on installation at localhost

Home Forums Gillion Theme theme throws error on installation at localhost

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
  • <b>Parse error</b>: syntax error, unexpected ‘)’ in <b>C:\xampp\htdocs\abc\wp-content\themes\gillion\inc\plugins\metaboxes\metaboxes.php</b> on line <b>26</b>
    <div class=”wp-die-message”>

    There has been a critical error on your website. Please check your site admin email inbox for instructions.

    Learn more about debugging in WordPress.

    </div>

    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by DIGITURG.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Hi @DIGITURG,

     

    Sorry to hear about the problem you are having.

     

    This is a known issue that is fixed in the theme 3.7.3 version which will be released soon.

     

    Best regards,
    Shufflehound team

    The issue is fixed in the below latest version of the theme so please update the theme as described here https://support.shufflehound.com/updating-theme/

     


    Please login to access this file

    The new version also has the same error but this time the it shows in line no 526. Although theme gets uploaded on server but on localhost it is not working. I wanted to create it in local host and then upload the final version on the server. Can you please check for the same.

    My XAMPP is 3.2.4

    PHP Version 7.2

    wordpress 5.5

    Could you please share the exact error message that you are getting so that I can troubleshoot it?

    I have got the resolution. The new theme after installation started to work on the website. But it runs on web servers. In local server it is having issues.

     

    Do you mean you don’t face the issue with the latest version of the theme on your web server but faces it on the local server?

     

    If yes then please make sure that you are using the latest version of PHP on both the servers.

    Yes, you are right. On local server the latest versions has been updated but still throwing the error, but my ultimate goal of creating the website has been completed.. If anything comes up, I will get in touch.

    Ok

     

    Have a fantastic day!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)