Unable to edit a page using Elementor !

Home Forums Gillion Theme Unable to edit a page using Elementor !

Home Forums Gillion Theme Unable to edit a page using Elementor !

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
  • vijayanv
    Participant

    Hi,

    We are facing an issue with the elementor edit. Whenever we try to open a page and start the edit. It shows a buffering symbol and is unable to edit…Please find the screenshot of the same and Clear the issue ASAP…

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    vijayanv
    Participant

    Could someone respond on this

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    It could be caused by many things, can you please share your login data in the private information field? Then we will be able to debug this issue.

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    vijayanv
    Participant

    Hi as per the reply received, Please find the details of the Login.

    Please let us know where & Why the issue is getting repeated.

    [removed]

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by vijayanv.
    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Shufflehound.
    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Shufflehound.

    Shufflehound
    Moderator
    We removed the login data from your reply. Please avoid sharing sensitive data such as login data in the public information field. Instead – use the private information field to provide this information.
    Can you please change your password as soon as possible not to risk an unauthorized login since everyone was able to see your comment? Afterwards, please use the private information field to share your new password with us.

    vijayanv
    Participant

    Please let us know How to provide our Credentials in PRIVATE!

    Could you please provide any mail ID so that we can share the credentials securely.

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by vijayanv.
    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by vijayanv.

    Shufflehound
    Moderator

    There should be a private field for posting which is only visible for you and me. You can also send them to [email protected]

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    vijayanv
    Participant

    Hi, details have been provided below..please look into this and assist us clear the issue.

    Shufflehound
    Moderator

    We managed to find the cause, when disabling The Plus Addons for Elementor and The Plus Addons for Elementor – Pro then the issue goes away. Therefore this is some kind of a plugin compatibility issue.

    vijayanv
    Participant

    As I understood… It will be cleared by ELEMENTOR since it is a plugin issue. and we need to take the support from the Elementor team?

    Shufflehound
    Moderator

    Regarding to this issue it looks like that you should contact “The Plus Addons for Elementor plugin authors.

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    • This reply was modified 1 month, 1 week ago by Shufflehound.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)