White blank home page after demo content installation

Home Forums Jevelin Theme White blank home page after demo content installation

Home Forums Jevelin Theme White blank home page after demo content installation

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    RESOLVED Posts
  • When i try to install a demo content (Blog full) the process finish ok, but after finalization I get a blank page on front end and when i try to access admin again i get a wordpress alert about My database need to be restored, i do this proccess, database is restored ok, i can log in to the dashboard but front end gives me a 404 page under Jeveline theme. Im using WP 4.7 and WPML plugin.

    I note that when I deactivate WPML translation plugin theme works fine, can you help me to resolve this issue please?

    Hi there,

     

    Yes, of course. Can you please send us your PHP error log and login data to our email? (available at the bottom of this page).

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    Thanks Shufflehound team, Im already send the information you ask to your email i wait your response, thanks for your help.

    We found the issue, WPML didn’t sync/assign our posts for your languages.

    There is a very easy fix for this:

    1. Backup database
    2. Go to WPML > Support
    3. Click on troubleshooting page
    4. Click on Set language information
    5. Done

     

    Best regards,

    Shufflehound team

     

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)