Problems with the video format for articles

Home Forums Gillion Theme Problems with the video format for articles

Home Forums Gillion Theme Problems with the video format for articles

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
  • indiro
    Participant

    Hi. There have been problems with publishing articles in video format. The box for entering the video link has disappeared.

    Here’s how the posts used to be

    https://drochia.click/salata-cu-pastrama-retete-culinare-moldovenesti/

    and here’s how they are now in video format

    https://drochia.click/un-cantec-care-creeaza-dependenta-o-artista-din-romania-a-lansat-din-cauza-ta-in-colaborare-cu-carlas-dreams/

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    Can you please let us know if you have updated the theme and if you are using the Unyson framework plugin?

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    indiro
    Participant

    Hello Yes, I installed the theme update and transferred the framework from Redux to Unyson

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    In that case, would it be possible for us to login into your website and debug this issue? You can share the login details in the private information field.

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    indiro
    Participant

    Yeah sure

    jacquesb
    Participant

    Same problem here too…

    Cause : Update of WP to the latest version 6.1.1… (because it works fine on a previous version of WP)…

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    indiro
    Participant

    Okay, now how do you solve this problem?! How do I go back to a previous WP version?! And how do I know in the future when to renew my WP version and when not?!

    P.S. So far the option does not work on the site.

    Shufflehound
    Moderator

    Hi there,

     

    We can confirm, that the latest WordPress updates broke this functionality.

    We have created a beta version, which should fix it:


    Please login to access this file

     

    Please test it and let us know if that works. 🙂

     

    Best regards,

    Shufflehound team

    indiro
    Participant

    Howdy! I downloaded the proposed beta theme, but the problem did not disappear, unfortunately

    Shufflehound
    Moderator

    Did you try it from a fresh browser or did you try to clear the website cache?

    indiro
    Participant

    After some time, the site was updated and everything started working! At the moment it’s OK, thank you very much

    Shufflehound
    Moderator

    You are welcome! 🙂

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)