scrat55 profile

Home Forums scrat55

Forum Replies Created

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
  • scrat55
    Participant

    Hello,

    My mistake, I thought changing it in the settings would change it on the home page.

    I was able to make the changes for the home page as you’ve shown in your screenshot. Thank you for the assistance.

    This is resolved.

    scrat55
    Participant

    I updated to the new versions and it works now. You can mark it as resolved.

    Thank you again!

    scrat55
    Participant

    Amazing, thank you very much!

    I am just curious, can you elaborate on what was the issue? If you can, I am just curious.

    scrat55
    Participant

    Hello,

    This is because the temporary user I created auto expired after 3 days for security reasons.

    I’ve created a staging environment for the website. It is an exact copy of what I currently have. Please see the private information field for info. You can virtually do any kind of troubleshooting there.

     

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by scrat55.

    scrat55
    Participant

    Hello,

    I tried as you suggested and it still did not work unfortunately.

    scrat55
    Participant

    Hello,

    I cannot recreate all of my content. We have close to 100 posts and it would not be possible to remake it from scratch. But I have a few customizations as well.

    scrat55
    Participant

    Are you sure it’s not related to my site setup? Because I think on a clean WP instal it works.

    Also I found another issues yesterday. Should I make a new ticket for that or do you want to know about it here?

    scrat55
    Participant

    Hello,

    Another thing, I have disabled CloudFlare for about 30 minutes, opened the site in an incognito window and the issue is still present.

    Please advise.

    scrat55
    Participant

    Hello,

    I have access to CloudFlare. I just purged all of the cache for the website.

    It is still happening. In CloudFlare I have Brotli compression and Rocket Loader enabled if that helps at all.

    Regards.

    scrat55
    Participant

    Hello,

    Sorry for the delay, for some reason I did not get an email notification…

    Please see the private information field for the login information.

    scrat55
    Participant

    @shufflehound2 is it possible to close this ticket completely? I will reopen a new one and start from scratch.

    Thank you for the help thus far.

    scrat55
    Participant

    @zelldi Thank you for letting me know. I might try that but I have some customizations that I’d rather not mess around with via FTP. Thank you anyways!

    scrat55
    Participant

    @sinergico This is what happens when you hijack someone else’s support ticket. Now they are looking at your website instead of helping me, the original creator of the issues. Can you please create your own ticket? That’s the whole point of support tickets…

    scrat55
    Participant

    Hello,

    There is a caching plug-in but I obviously cleared the cache after updating and opened the home page in an incognito browser.

    The website is: https://fully-booked.ca

    But currently I reverted back to a functioning version. I cannot put this broken update on a live website as I have visitors on it.

    Please advise.

    scrat55
    Participant

    Hello,

    Is there an ETA for this fix?

    scrat55
    Participant

    Hello,

    Thank you for getting a fix for that.

    It is not shown in the screenshot, but I want to point it out anyways, the custom color picker in the same panel, it does not appear when clicking on the field. You can still add a color manually via a hex code, but the usual picker does not appear.

    Hope this helps.

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)